Årets första utställning & årsmöte för SMF Sydväst – Landskrona 3/3

I helgen var det äntligen dags för årets första utställning och innan utställningen började hölls även årsmöte för SMF Sydväst. Blev en heldag med marsvin tillsammans med trevlig människor.

På årsmötet sammanfattades förra årets verksamhet och räkenskaper gicks igenom , ny styrelse valdes och vi gick tillsammans igenom och röstade om motionerna till SMF Riksstämma som går av stapeln 7/4.  Till stämman får SMF Sydväst skicka fyra representanter och jag blev vald som en av dessa fyra. Så första helgen i april bär det av uppåt landet, närmare bestämt till Husby Långhundra (Uppland) för SMF Riksstämma och efterföljande utställning.

På utställningen i Landskrona 3/3 var det som vanligt hög konkurrens, speciellt bland teddymarsvinen. Därför var det glädjande att båda våra juniorer Capricorn och Blondie fick bra bedömningar. Vår solida cinnamonagouti hona Amiras Galant fick sitt första cert, blev BIR-reserv och gick även vidare till BIS-finalen. Tyvärr placerade hon sig inte denna gången men har mkt goda möjligheter till det framöver. Vår fina teddyhona Sky’s Idun fick också cert, blev BIR teddy och i BIS-finalen belönades hon med BIS-4.  Vi delar med oss av några bilder från BIS-finalen.

  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *