Söker nya hem

På denna sida presenterar vi de marsvin hos oss som söker nya hem. Då du är intresserad av att erbjuda ett hem till någon av våra marsvin, kontakta oss på marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via vår facebooksida. Skriv gärna om du är intresserad av marsvin till utställning och avel eller om det framförallt är nya familjemedlemmar som du söker. Berätta gärna mer om dig själv och hemmet du erbjuder. Läs även gärna igenom våra köpvillkor, vilka du behöver godkänna i samband med att du tingar marsvin från oss.

 

Söker nya hem Just nu

KULLAR  VÅREN 2021
Vårens kullar är födda i april och maj. De flesta av marsvinsbebisarna stannar för tillväxt och fortsatt avel. Några av dem är fortsatt på standby (dvs avvaktar att bestämma om de ska stanna eller flytta) och några kommer när de blivit stora nog bidra till varsin kull och därefter flytta till nytt hem som ung vuxen (våren/sommaren 2022).

KULLAR  HÖSTEN 2021
Vi planerar för kullar med solidagouti/solidargente samt vanlig agouti/argente med bebisankomst under hösten 2021.
När alla kullar fötts kommer vi bestämma vilka som stannar kvar, vilka som söker nytt hem där avel och utställning erbjuds samt vilka som får flytta till kärleksfulla keldjurshem.

Håll utkik på hemsida, Instagram samt vår Facebooksida.

Du som under 2021 köper marsvin från en godkänd SMF-uppfödare och ännu inte är medlem erhåller kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för resten av 2021. Läs mer HÄR >>>