Söker nya hem

På denna sida presenterar vi de marsvin hos oss som söker nya hem.

Då du är intresserad av att erbjuda ett hem till någon av våra marsvin, kontakta oss på marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via vår facebooksida. Skriv gärna om du är intresserad av marsvin till utställning och avel eller om det framförallt är nya familjemedlemmar som du söker. Berätta gärna mer om dig själv och hemmet du erbjuder.

Läs även gärna igenom våra köpvillkor, vilka du behöver godkänna i samband med att du tingar marsvin från oss.

Erbjuder alltid livslång support. Marsvinen får med får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor. Våra marsvin är försäkrade i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2023 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare. Läs mer på SMFs hemsida >>


Söker nya hem just nu

KULLAR  VINTERN/VÅREN 2023
Utöver vår januarikull planerar för ett par kullar med solidagouti/solidargente med bebisankomst under vintern/våren ifall allt går enligt plan.
När kullarna fötts kommer vi bestämma vilka som stannar kvar, vilka som söker nytt hem där avel och utställning erbjuds samt vilka som får flytta till kärleksfulla keldjurshem. Det går bra att anmäla intresse för kommande kullar men inga marsvinsbebisar kan tingas innan de är födda.

Det kommer under våren även finnas unga vuxna marsvin (1-2år gamla) bland annat honor som söker nya hem efter det att de haft varsin första kull. Även någon ung/vuxen hane som kan flytta tillsammans med en liten kompis ur någon av kullarna, eller kastreras och därefter bo i flock med honor, alternativt till dig som är intresserad av avel.

Håll utkik på hemsida, Instagram samt vår Facebooksida.INTRESSERAD AV ATT BÖRJA FÖDA UPP SOLIDAGOUTI?! 
Vi behöver bli fler uppfödare som avlar solidagouti och nu söker vi dig som vill satsa helhjärtat och seriöst på de vackra solidagoutifärgerna i raserna nonself & eng crested.

Vi kan vara behjälplig med bra avelsdjur och med råd & stöd både i uppstart och framöver,

🤎 SMF 114 Crestine’s finns i Göteborgsområdet och fokuserar aveln på chokladbaserade solidagouti i raserna nonself & eng crested, har även solid silveragouti samt sidoavelsprojekt solidargente.

💙 SMF 136 Amiras finns i Stockholm – Vällingby och avlar nonself & crested solidagouti i främst silver & lemon samt specialiserar sig på blue solid agouti i olika varianter.

Läs gärna mer om våra fina raser/färger nonself & eng crested solidagouti på SMFs hemsida och i svensk marsvinsstandard: http://www.svenskamarsvinsforeningen.se/svensk-marsvinsstandard/ och kontakta oss gärna via mejl marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via SMF 114 Crestine’s facebooksida då du är avelsintresserad så berättar vi mera.