Söker nya hem

På denna sida presenterar vi de marsvin hos oss som söker nya hem. Då du är intresserad av att erbjuda ett hem till någon av våra marsvin, kontakta oss på marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via vår facebooksida. Skriv gärna om du är intresserad av marsvin till utställning och avel eller om det framförallt är nya familjemedlemmar som du söker. Berätta gärna mer om dig själv och hemmet du erbjuder. Läs även gärna igenom våra köpvillkor, vilka du behöver godkänna i samband med att du tingar marsvin från oss. Erbjuder alltid livslång support. Marsvinen får med får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor. Våra marsvin är försäkrade i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2022 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare. Läs mer på SMFs hemsida >>

Vi har just nu inga marsvinsungar som söker nya hem men går allt enligt plan föds det kullar i höst/vinter. Vi kommer även ha unga vuxna marsvin (1-2år gamla) som söker nya hem. Läs mer nedan.

 

Söker nya hem Just nu

SOLIDAGOUTIHANE GÄRNA TILL AVELSINTRESSERAD 
Trevlig och framåt ung hane som utvecklar sig väl. Passar både dig som önskar avla solidagouti och dig som vill avla self chocolate (då Thunderstruck har en mamma som är eng crested chocolate och därmed bär på anlag för icketickat).

Crestine´s Thunderstruck
Född: 2022-02-13
Ras/färg: Nonself Solid Cinnamonagouti

Vill bo tillsammans med marsvinskompis i nya hemmet och får med sig lite kraftfoder han är van vid, regbevis/stamtavlor samt livslång support och information. Han är försäkrad i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för resten av 2022 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare.

 

 

KULLAR  HÖSTEN/VINTERN 2022-2023
Vi planerar för kullar med solidagouti/solidargente  med bebisankomst under hösten/vintern.
När kullarna fötts kommer vi bestämma vilka som stannar kvar, vilka som söker nytt hem där avel och utställning erbjuds samt vilka som får flytta till kärleksfulla keldjurshem.
Se födda kullar HÄR<<

Det kommer även finnas unga vuxna marsvin (1-2år gamla) bland annat honor som söker nya hem efter det att de haft varsin första kull. Även någon ung/vuxen hane som kan flytta tillsammans med en liten kompis ur någon av kullarna, eller kastreras och därefter bo i flock med honor, alternativt till dig som är intresserad av avel (se nedan).

Håll utkik på hemsida, Instagram samt vår Facebooksida.

Erbjuder alltid livslång support. Marsvinen får med får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor. Våra marsvin är försäkrade i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2022 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare. Läs mer på SMFs hemsida >>

 


INTRESSERAD AV ATT BÖRJA FÖDA UPP SOLIDAGOUTI?! 

Vi behöver bli fler uppfödare som avlar solidagouti och nu söker vi dig som vill satsa helhjärtat och seriöst på de vackra solidagoutifärgerna i raserna nonself & eng crested.

Vi kan vara behjälplig med bra avelsdjur och med råd & stöd både i uppstart och framöver,

🤎 SMF 114 Crestine’s finns i Göteborgsområdet och fokuserar aveln på chokladbaserade solidagouti i raserna nonself & eng crested, har även solid silveragouti samt sidoavelsprojekt solidargente.

💙 SMF 136 Amiras finns i Stockholm – Vällingby och avlar nonself & crested solidagouti i främst silver & lemon samt specialiserar sig på blue solid agouti i olika varianter.

Läs gärna mer om våra fina raser/färger nonself & eng crested solidagouti på SMFs hemsida och i svensk marsvinsstandard: http://www.svenskamarsvinsforeningen.se/svensk-marsvinsstandard/ och kontakta oss gärna via mejl marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via SMF 114 Crestine’s facebooksida då du är avelsintresserad så berättar vi mera.