Söker nya hem

På denna sida presenterar vi de marsvin hos oss som söker nya hem.

Då du är intresserad av att erbjuda ett hem till någon av våra marsvin, kontakta oss på marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via vår facebooksida. Skriv gärna om du är intresserad av marsvin till utställning och avel eller om det framförallt är nya familjemedlemmar som du söker. Berätta gärna mer om dig själv och hemmet du erbjuder.

Läs även gärna igenom våra köpvillkor, vilka du behöver godkänna i samband med att du tingar marsvin från oss.

Erbjuder alltid livslång support. Marsvinen får med får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor. Våra marsvin är försäkrade i Agria och försäkring övertas av nya hemmet.
Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2024 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare. Läs mer på SMFs hemsida >>


Söker nya hem just nuKULLAR  VINTERN/VÅREN 2024
Vi väntar samt planerar för kullar med möjlighet till både svartbaserade och chokladbaserade solidagouti med alternativt utan crest. Eventuellt även någon solidargente. Håll utkik på hemsida, Instagram samt vår Facebooksida. När kullarna fötts kommer vi bestämma vilka som stannar kvar, vilka som söker nytt hem där avel och utställning erbjuds samt vilka som får flytta till kärleksfulla keldjurshem. Det går bra att anmäla intresse för kommande kullar men inga marsvinsbebisar kan tingas innan de är födda.


MYSIGA UNGA VUXNA MARSVIN SÖKER NYA HEM
Det kommer framöver finnas unga vuxna marsvin (1-3år gamla) bland annat honor som söker nya hem efter det att de haft 1-2kullar. Eventuellt även någon ung/vuxen hane som kan flytta tillsammans med en liten kompis ur någon av kullarna, eller kastreras och därefter bo i flock med honor. Vi ordnar då så dom flyttar 2-3*st tillsammans ifall inte marsvin redan finns i hemmet (*max två hanar tillsammans i hanpar eller 1st kastrerad hane med 1-2 honor).

Skicka gärna en intresseanmälan till marsvin@crestines.se eller som ett meddelande via vår facebooksida. Berätta mer om dig själv och hemmet du erbjuder.