Söker nya hem

På denna sida presenterar vi de marsvin hos oss som söker nya hem. Då du är intresserad av att erbjuda ett hem till någon av våra marsvin, kontakta oss på marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via vår facebooksida. Skriv gärna om du är intresserad av marsvin till utställning och avel eller om det framförallt är nya familjemedlemmar som du söker. Berätta gärna mer om dig själv och hemmet du erbjuder. Läs även gärna igenom våra köpvillkor, vilka du behöver godkänna i samband med att du tingar marsvin från oss.

 

Söker nya hem Just nu

MYSIGT HANPAR MED EN STOR & EN LITEN SÖKER KÄRLEKSFULLT KELDJURSHEM
Bruce är en pigg och framåt solidagouti-hane som i skrivande stund är 2år fyllda, alltså en ung vuxen marsvinshane. Bruce flyttade från oss som liten och nu kommit tillbaka då han förlorade sin burkompis i  tidigare hemmet. Han har välkomnats hem igen och har flyttat ihop med Rise, en marsvinspojke ur vår kull födda 16 september 2021.

Alltså ett trevligt hanpar som trivs medvarandra och består av en lugn och trygg ung vuxen marsvinshane samt en marsvinspojke med lite mera spring i benen.

BRUCE (Crestine’s Happy New Year). Född: 2020-01-02. Ras/färg: Nonself Solid Zobelagouti.

RISE (Crestine’s Rise Against). Född: 2021-09-16. Ras/färg: Eng Crested Lemonagouti.

De flyttar enbart tillsammans, får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor samt livslång support och information. De är försäkrade i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2022 för dig som köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare.

 

 

 

 

 

CHARMIG TEDDYHANE SÖKER NYTT HEM  – AVEL ELLER KELDJURSHEM
Charlie är en charmig teddyhane som nyligen fyllt 2 år. Han flyttade från oss som liten och har nu välkomnats hem igen då han förlorade sin burkompis i tidigare hemmet. Hemma hos oss har Charlie uppfostrat små marsvinpojkar som nu flyttat till sina nya hem.  Och nu söker även Charlie sitt för-alltid-hem. Charlie skulle passa både till avel och kel. Han vill antingen ha en liten marsvinspojke som kompis i nya hemmet eller så kan han kastreras och bo med honor, alternativt om intresse finns passar han även för avel.

CHARLIE (Crestine’s Merkurius)
Född: 2019-09-19
Ras/färg: Teddy black/cream/white

Charlie får med sig lite kraftfoder han är van vid, regbevis/stamtavlor samt livslång support och information. Han är försäkrad i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2022 för dig som köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare.

 

 

KULLAR  VINTERN 2021/2022
Vi planerar för kullar med solidagouti/solidargente samt vanlig agouti/argente med bebisankomst under vintern 2021/2022.
När kullarna fötts kommer vi bestämma vilka som stannar kvar, vilka som söker nytt hem där avel och utställning erbjuds samt vilka som får flytta till kärleksfulla keldjurshem.

VÅREN 2022
Vi planerar för ytterligare ett par kullar med solidagouti med bebisankomst under våren 2022.
Det kommer även finnas unga vuxna marsvin (1-2år gamla) bland annat honor som söker nya hem efter det att de haft varsin första kull.

Håll utkik på hemsida, Instagram samt vår Facebooksida.

Du som under 2021 köper marsvin från en godkänd SMF-uppfödare och ännu inte är medlem erhåller kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för resten av 2021. Läs mer HÄR >>>