Utställningshelg & Brum svensk champion

I helgen var vi iväg på utställning i Linköping. Petter och jag åkte upp redan på fredagseftermiddagen och tillbringade fredagskvällen hemma hos Maria Persson, som  har Katlas uppfödning och föder upp fina abessinier. Det blev en mkt trevlig fredagskväll med god mat och marsvinsprat. Stort tack Maria med familj för gästfriheten!

Utställningen ägde rum under lördagen i Landerydsgården i Linköping. Dagen bjöd på bra individuella bedömningar för alla våra marsvin. Wonder debuterade i petklass där hon tävlade mot många fina kelgrisar och belönades med hederspris. I teddyklasserna var konkurrensen hård som vanligt. Därför var det extra kul att Brum fick hela 90 poäng samt sitt tredje cert och därmed  kan titulera sig svensk champion (SCH). Birdie fick CK = certkvalitet. En underbar utställningsdag med härliga människor och fina djur!

  

I samband med utställningen i Linköping flyttade vår härliga, tuffa, lilla teddyhona Amber hemifrån. Numera bor hon hos Marie / Sockergrynets marsvin och stortrivs i sin nya flock. Stort lycka till med varandra!

Med oss hem följde en underbar liten teddykille i chocolate/cream. Möt Lages Fången från Azkaban! Tack snälla Ann-Charlott & Emma för att ni tänkte på oss och att vi fick köpa Azkaban. Jag är mycket glad och tacksam att vi får förvalta denna fina chokladteddy-kille!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *