Söker nya hem

På denna sida presenterar vi de marsvin hos oss som söker nya hem.

Då du är intresserad av att erbjuda ett hem till någon av våra marsvin, kontakta oss på marsvin@crestines.se eller skicka ett meddelande via vår facebooksida. Skriv gärna om du är intresserad av marsvin till utställning och avel eller om det framförallt är nya familjemedlemmar som du söker. Berätta gärna mer om dig själv och hemmet du erbjuder.

Läs även gärna igenom våra köpvillkor, vilka du behöver godkänna i samband med att du tingar marsvin från oss.

Erbjuder alltid livslång support. Marsvinen får med får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor. Våra marsvin är försäkrade i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för 2024 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare. Läs mer på SMFs hemsida >>


Söker nya hem just nu

MYSIGA MARSVINSKILLAR SÖKER NYTT KÄRLEKSFULLT KELDJURSHEM
Två marsvinskillar födda i oktober 2022 som flyttade från oss som små marsvinspojkar. Har kommit tillbaka då tidigare hemmet behöver hjälp med omplacering. Bor ihop och flyttar tillsammans.

Ras/färg: Nonself solid cinnamonagouti (ljusa i underfärgen lämpar sig därför bäst för sällskap).

Precis som alla marsvin som flyttar från oss får med sig lite kraftfoder de är vana vid, regbevis/stamtavlor. Försäkring i Agria finns att överta. Erbjuder livslång support. Ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska marsvinsföreningen för 2024 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare.

Båda marsvinskillarna kommer fram och tar grönsak ur handen. Crestine’s X-plode (höger) är lite mer framåt och Crestine’s X-act (vänster) är lite mer försiktig. Dessa mysiga marsvinskillar söker nu dig som vill öppna ditt hem för dem och erbjuda kärlek, stor bur och bra mat och omvårdnad. Skicka din intresseanmälan till marsvin@crestines.se eller som ett meddelande via vår facebooksida. Berätta mer om dig själv och hemmet du erbjuder.

.

LOVANDE SELF CHOCOLATE GÄRNA TILL UTSTÄLLNING OCH AVEL
Trevlig och framåt marsvinspojke som utvecklar sig väl. Är efter vår solidagoutiavel fast blev utan solidanlag (solidagouti bär ibland på icketickat/selfanlaget) så därför blev han enfärgad self chocolate dilute, dvs med blekande anlag för ljusare tickningsfärg. Dilutes kan med fördel bidra till avel för såväl solidagouti som agouti och fox/otter. Då han har mkt bra pigment och den där mörka önskvärda chokladfärgen lämpar han sig även för dig som vill avla dalmatiner eller roan.

Crestine´s Dopamine
Född: 2024-03-17
Ras/färg: Self chocolate
Genotyp: aabbCcrP- (rödögt finns tre resp fyra generationer bakom)

Vill bo tillsammans med en kompis i nya hemmet. Får med sig lite kraftfoder han är van vid, regbevis/stamtavlor samt livslång support och information. Han är försäkrad i Agria och försäkring övertas av nya hemmet. Just nu ingår även kostnadsfritt medlemskap i Svenska Marsvinsföreningen för resten av 2024 för dig som (ännu inte varit medlem och) köper marsvin från godkänd SMF-uppfödare. Skicka din intresseanmälan till marsvin@crestines.se eller som ett meddelande via vår facebooksida. Berätta mer om dig själv och hemmet du erbjuder.


KULLAR HÖSTEN 2024
Vi planerar för kullar till hösten med möjlighet till både svartbaserade och chokladbaserade solidagouti med alternativt utan crest. Eventuellt även någon solidargente. Håll utkik på hemsida, Instagram samt vår Facebooksida. När kullarna fötts kommer vi bestämma vilka som stannar kvar, vilka som söker nytt hem där avel och utställning erbjuds samt vilka som får flytta till kärleksfulla keldjurshem. Det går bra att anmäla intresse för kommande kullar men inga marsvinsbebisar kan tingas innan de är födda.